Find marketing job

 

Find medarbejder

Hvis du er en lille iværksætter eller en mellemstor virksomhed og ønsker at ansætte personale, så er der flere forskellige måder at finde nye medarbejdere på. Når du bruger flere forskellige søgemetoder, har du en langt større chance for at finde de rette medarbejdere. Her følger nogle forskellige muligheder for at finde medarbejdere til din virksomhed.

 

Den mest direkte made er en CV-database, hvor du opstille kriterier og trykke på “marketing job”-knappen. Det er nemt og hurtigt. En pålidelig jobportal som ofir.dk vil være et godt sted at starte, da de udover selve jobportalen har både jobagenter, CV-database, samarbejde med Søndagsavisen og mange andre niche portaler på nettet, som du kan udvælge afhængig af din branche.

 

Ofir har en enorm database over mulige kandidater og tilbyder et effektivt system til at finde de rigtige kandidater til jobbet. Opret en profil på Ofir.dk, her matches job med jobsøgere og giver dig desuden mulighed for annoncering, som passer til dine specifikke behov. Med en profil på jobportalen er du på vej mod målet med at finde den rette medarbejder. Hvis du ikke er i job, så skal du søge ind i en af de mange billige a-kasser, så du kan blive sikret indkomst.

 

Jobannonceservice hos din lokale avis er også en effektiv måde finde medarbejdere på. Søndagsavisen, der i dag er regionsopdelt giver desuden mulighed for at målrettet din jobannonce mod de rette medarbejdere, så du ikke spilder unødige annoncekroner.

Brug flere af disse forskellige teknikker for at opfylde dit behov for at finde medarbejder effektivt.

 

En anden mulighed er at slå jobannoncer op på nicheportaler, såsom skoler, fagforbund eller interesseorganisationer. Ofir.dk har et større netværk, som du for et beskedent merbeløb kan tilvælge, hvis du mener målgruppen er den rette for dig.