Søg Kandidat – fx inden for måltidskasser

Selv om der er en stigning i antallet af jobsøgende, finder arbejdsgiverne det sommetider vanskeligt at finde kandidater, der opfylder netop deres behov. Nøglen til at finde de rette kandidater er at lede det rigtige sted. Bortset fra annoncer i forskellige aviser, er de online jobportaler et af de bedste steder at søge efter kandidat med de kvalifikationer og kompetencer, du har brug for. Søg en kandidat hos ofir.dk via vores CV-database eller lav en jobannonce og lad kandidaten søge dig.

 

Den mest almindelige måde at søge kandidat til ledige stillinger, er den traditionelle praksis med at placere en jobannonce. Denne metode giver dig mulighed for at blive søgt af kandidater der ikke har umiddelbar kendskab til dig. Hvis du er i en mindre virksomhed, kan du også bruge den gamle metode med at placere en mindre tekst annonce i avisen. Her er Søndagsavisen et oplagt valg, som med sin regionsopdeling gør det prisvenligt og attraktivt at søge en kandidat denne vej.

 

Men selv at søge egnede kandidater på internettet er dog langt hurtigere end de traditionelle metoder, idet jobportalerne har tusinder af jobsøgere du kan vælge udfra. For at søge kandidater til din virksomhed, kan du derfor med fordel placere en jobannonce på ofir.dk og få adgang til en enorm kandidatdatabase. Websteder som Ofir.dk, med over rigtig mange brugere, gør det nemmere at søge en kandidat med den profil du ønsker. Nogle går direkte til virksomhedens hjemmeside – så kan de se deres jobs direkte. Fx så kan du få til www.online-supermarkeder.dk, hvis du vil søge job inden for måltidskasser og online supermarkeder.

 

Du kan også selv søge en kandidat online. Ved selv at søge i CV-databasen går det hurtigt idet du ikke skal vente på at vedkommende finder dig. Brug Ofir.dk til at søge efter kandidater med forskellige kvalifikationer og erfaringsniveauer – dette gør din søgen efter den rette kandidat enkel.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *